Vi ordnar resor, gruppresor, incentiveresor, företagsresor och konferenser i Polen, Tjeckien och Slovakien. Tillsammans med ett brett nätverk av underleverantörer vi erbjuder teknik, underhållning, grafisk formgivning, film…

Resor till Polen

Vi ordnar gruppresor, incentiveresor, och företagsresor till Polen.
Vi på Polenresor sköter allt från bokning av flygbiljetter, transfer, boende och konferenslokaler till events på plats, studiebesök och upplevelse

Konferenser, kongreser och möteslogistik

Vi känner till hotellen och vet hur lokalerna ser ut. Att hitta restauranger med hög kvalitet som fungerar för grupper är ingen självklarhet – men vi har koll. Vi kan hjälpa er med allt från resa och hotell till logistik och hela programupplägg.

Incentiveressor

Den ska skapa trivsel, ge motivation och visa att ditt företag är belönande och framåtsträvande.

Event

Vi brinner för att skapa kreativa upplevelser och möten där allt liksom stämmer från början till slut. Våra erfarna projektledare håller i hela processen från idé till genomförande. Föreläsare, underhållning, teambuildande aktiviteter, val av plats eller destination, logistik, profilmaterial… Vi sätter kommunikationen på plats och bygger eventet utifrån ert syfte.

Marknadsföring & grafisk design

Hos oss hittar du produkter för all typ av marknadsföring, varumärkesbyggande, informationskampanjer och presentationer.